Squash
Publisert 10.05.2023
![](https://cdn.sanity.io:443/images/t91armqk/production/0702c7228a36bf2ac0cc2e8b69ef8970545ac595-1343x840.jpg?w=1340&h=651&fit=crop&crop=entropy&auto=format)
Squash bør ikke oppbevares i kjøleskap. Kommer temperaturen under 4°C, får den kuldeskader. Squashen holder seg best pakket i plast, hvis ikke tørker den ut.
Blir squashen liggende for lenge begynner den å mugne. Skjær bort muggen med god margin og bruk resten.
Squash kan brukes i mange matretter. Har du rester til overs, kan du bruke disse i for eksempel tomatsaus, pizza, grønnsaksgryte eller på grillen. Eller har du prøvd å lage squashgetti?
Tips!Ofte bruker man halve squashen og glemmer resten. Hvorfor ikke bruke hele med en gang? Da kan du har restene som tilbehør til middagen i morgen, eller i en salat i matpakken eller til kvelds.
Ovnsbakt squash
Ovnsbakt squash smaker kjempegodt. Du kan bruke hele eller deler av en squash.Ovnsbakt squash i salatOvnsbakt squash med fyll