Bruktbuå på Forus

Facebook logo X (Twitter) logo LinkedIn logo
Ombruk#Matsvinn#Reparere og bevare

Publisert 17.04.2023

IVARs Bruktbuå på Forus gjenvinningsstasjon er en bruktbutikk som selger brukte møbler, kjøkkenutstyr, servicer, pynteting, sportsutstyr, tekstiler osv. som kanskje ellers ville vært kastet.

Gjenstandene er levert til bruktbutikken av innbyggerne i distriktet rundt, fordi de synes at gjenstandene har en gjenbruksverdi.

Bruktbuå består av to deler, en bruktbutikk og en gratishall. Personalet i Brukbuå er flinke til å plukke ut de gjenstandene de mener har en salgsverdi, og dermed kan plasseres i selve butikken. I gratishallen finner du typisk en del større møbler, litt bøker og utstyr som mange setter pris på at er gratis.

Intensjonen til Bruktbuå er å øke ombruken, slik at vi sammen kaster mindre. Det er viktig at prisen på gjenstandene er lav, slik at flest mulig kan ta seg råd til å kjøpe en skatt eller to i butikken.

Besøk Bruktbuå på Forus gjenvinningsstasjon, enten du skal levere noen brukte gjenstander, bare ønsker å ta en titt, eller for å finne noen vakre og nyttige ting. Ta det med deg hjem for en billig penge eller kanskje helt gratis.

Spør personalet i butikken om råd dersom du lurer på noe. Følg også Bruktbuå på instagram: bruktbua_bruktbutikk

Bruktbuå har åpent mandag til lørdag.


Fra IVARs Bruktbuå på Forus gjenvinningsstasjon.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙